Beste leden,
 
Gelieve hierbij een bericht te vinden van Tennis Vlaanderen dat wij als club moeten opvolgen :
 

De overheid heeft in samenspraak met Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie beslist om in kader van de maatregelen die gisterenavond zijn aangekondigd alle georganiseerde sportactiviteiten te schorsen tot 3 april, ongeacht hun niveau, omvang en of ze openbaar of privé zijn. Dit geldt zowel voor indoor als outdoor activiteiten. Ook het verhuren van (private) sportaccommodatie valt daaronder.

Van 14/03 tot en met 03/04 gelden volgende restricties:

  • Het clubhuis en cafetaria moeten verplicht sluiten.
  • Vrij tennis/padel spelen en verhuur van tennis/padel terreinen is niet toegestaan.
  • Alle tennis- en padellessen moeten opgeschort worden.

De tennis- en padelclubs zijn ook zopas geïnformeerd en zijn genoodzaakt deze richtlijnen strikt toe te passen.

We rekenen erop dat ook alle spelers deze richtlijnen solidair en consequent zullen opvolgen en hopen er na deze gedwongen rustpauze een mooi outdoorseizoen van te kunnen maken!

Sportieve groeten,

Tennis Vlaanderen
 
 
Samen met jullie hopen we dat deze moeilijke periode snel voorbij zal zijn en dat we met z'n allen weer gezond en wel kunnen genieten van een partijtje tennis.
 
Vriendelijke groeten
 
Bestuur Avia T.C.
 

Onder leiding van Bernard Van Poelgeest organiseert AVIA T.C de volgende tennislessen.

Om de lessen te kunnen volgen dient u aangesloten te zijn bij AVIA T.C. U kan op deze pagina terecht voor meer informatie omtrend uw inschrijving.

Voor meer informatie of inschrijving voor een lessenreeks kan u contact opnemen met

- Bernard Van Poelgeest: 0475/70 59 12,

Gelieve bij uw inschrijving de volgende gegevens te vermelden: naam, voornaam, adres, telefoon/gsm, geboortedatum, klassement, voorkeur dag/uur, met wie u de lessen wenst te volgen, aantal personen, voorkeur lesgever.  

Uw inschrijving is pas geldig na storting van het voorschot op BE41 1096 6113 9410.  Het voorschot voor volwassenen en jeugd bedraagt 50€, voor kids 25€

 Klik hier om het artikel verder te lezen

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer heel wat ploegen die deelnemen aan de gewestelijke interclub alsook één ploeg die nationaal speelt. Het overzicht van de deelnemende ploegen van AVIA vind je op tenisvlaanderen : http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2246.  

De speeldagen kan je bekijken op https://www.tennisvlaanderen.be/club-interclub?clubId=2246&tab=kalender of op de kalender op deze site.

Indien je vragen hebt over de interclub werking kan je steeds terecht bij onze interclub verantwoordelijke Maarten Pijnenburg (maarten.pijnenburg@hotmail.com)

Je kan je inschrijven voor het zomerseizoen 2020 of een andere evenement via deze site. 

Indien je in 2019 reeds lid was en je nu bent ingelogd op de site dan kan je rechtstreeks naar de inschrijvingspagina voor seizoen 2020 met deze link.

Ben je je wachtwoord vergeten? Herstel het via deze link.

Ben je een nieuw lid? Bekijk dan deze video of volg de onderstaande stappen. Stappen 1 tot 4 hoef je slechts één maal te doen.

1) Registreer je via http://aviatc.be/mijn-avia/registreren, of geef je email adres op aan de rechterzijde via 'Snel registreren'
2) Activeer je account via de link die je per mail krijgt toegestuurd.
3) Log in op de site via het aanmeldingsformulier aan de rechterkant
4) Vul je persoonlijke gegevens in.
5) Kies op selectie inschrijving waarvoor je je wilt inschrijven
6) Vervolledig je inschrijving. 

 Je krijgt via mail een bevestiging van je inschrijving.  Je kan je inschrijving wijzigen tot de betaling is ontvangen. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via mail. 

Het inschrijvingssysteem is nieuw, mocht je vragen, problemen of suggesties voor verbeteringen hebben, dan kan je mailen naar

 Hieronder vind je de prijzen voor het komende zomerseizoen.

Volwassenen 100.00€
Junior (t.e.m. 17 j) 80.00€
Junior (t.e.m. 16 j) 70.00€
Junior (t.e.m. 15 j) 60.00€
Junior (t.e.m. 14 j) 50.00€
Junior (t.e.m. 13 j) 40.00€
Junior (t.e.m. 12 j) 30.00€
Junior (t.e.m. 11 j) 20.00€
Gezin 270.00€
Het Nieuwe Jaar is nog niet gestart, maar onze Feestbeesten hebben alvast een eerste activiteit aangekondigd voor 2020 !  Een gezellige Kaas- en Wijn nammiddag/avond op zondag 26/1.  We starten al om 16 uur, dus tijd genoeg om samen met de vrienden te genieten van een heerlijk stukje kaas met een lekker glaasje wijn.  Als alternatief zal er ook een vleesschotel aangeboden worden.
 
Prijs/persoon : 15 Euro

Inschrijven kan via deze link na inloggen op de website.

kaas en wijn

You are here: Home AVIA Site news