Welkom

Welkom op de officiƫle website van Avia Tennis Club!

We zijn verheugd om de start van het zomerseizoen 2023 aan te kondigen, dat zal beginnen vanaf half april. Met het warmere weer voor de deur is het de perfecte tijd om weer de baan op te gaan en te genieten van geweldig tennis en padel.

Onze club biedt een vriendelijke en inclusieve omgeving voor spelers van alle niveaus en leeftijden. Of u nu een doorgewinterde speler bent of net begint, wij hebben voor ieder wat wils. Onze faciliteiten omvatten goed onderhouden tennis- en padelvelden, topmateriaal en ervaren coaches die altijd klaar staan om tips en advies te geven.

We hebben ook een breed scala aan mogelijkheden gepland voor het zomerseizoen, waaronder deelname aan het AVIA clubkampioenschap, Interclub Tennis Vlaanderen, Noorderkempen competitie, ART competitie en niet te vergeten onze vaste dubbelavond op donderdag. Deze activiteiten bieden een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben. Tijdens het zomerseizoen zal het clubhuis op Avia, met zonnig terras en zicht op de tennis- en padelvelden, dagelijks geopend zijn van 11 uur tot 23 uur. U kan er steeds terecht voor een drankje en een hapje.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van fantastisch tennis, moedigen we je aan om dit zomerseizoen met ons mee te doen. We kunnen niet wachten om jou op onze club te verwelkomen.

U bevindt zich hier: Start AVIA Site news Welkom