Het Nieuwe Jaar is nog niet gestart, maar onze Feestbeesten hebben alvast een eerste activiteit aangekondigd voor 2020 !  Een gezellige Kaas- en Wijn nammiddag/avond op zondag 26/1.  We starten al om 16 uur, dus tijd genoeg om samen met de vrienden te genieten van een heerlijk stukje kaas met een lekker glaasje wijn.  Als alternatief zal er ook een vleesschotel aangeboden worden.
 
Prijs/persoon : 15 Euro

Inschrijven kan via deze link na inloggen op de website.

kaas en wijn

Van zondag 7 Juli tot en met zondag 14 Juli organizeert avia de eerste Double Date Extra Large.

Je schrijft je in met een groep mensen. Dit kunnen zowel leden zijn als niet leden. Alle groepen worden onderverdeeld in poules die dan tegen elkaar spelen.

Inschrijven kan na inloggen via deze link. Het is mogelijk om niet leden in te schrijven. Dit doe je door eerst een 'extern lid' toe te voegen op de pagina Persoonlijke Informatie. Vervolgens kunnen deze externe leden geselecteerd voor de inschrijving voor de double date extra large.

double date

Onder leiding van Bernard Van Poelgeest organiseert AVIA T.C de volgende tennislessen.

Om de lessen te kunnen volgen dient u aangesloten te zijn bij AVIA T.C. U kan op deze pagina terecht voor meer informatie omtrend uw inschrijving.

Voor meer informatie of inschrijving voor een lessenreeks kan u contact opnemen met

- Bernard Van Poelgeest: 0476/84 22 69 of 03/325 83 39,

Gelieve bij uw inschrijving de volgende gegevens te vermelden: naam, voornaam, adres, telefoon/gsm, geboortedatum, klassement, voorkeur dag/uur, met wie u de lessen wenst te volgen, aantal personen, voorkeur lesgever.  

Uw inschrijving is pas geldig na storting van het voorschot op BE41 1096 6113 9410.  Het voorschot voor volwassenen en jeugd bedraagt 50€, voor kids 25€

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Kom lekker mee genieten van een overheerlijke brunch op zondag 5 mei vanaf 10:30 uur. Naar goede gewoonte is er zeker voor elk wat wils. Aarzel dus niet om langs te komen en behalve je buik ook onze clubkas te spijzen. Inschrijven kan na inloggen via deze link

initiatieles

You are here: Home Inschrijven AVIA Site news