Bestuur

Ivo Van Der Geeten

 

Voorzitter

Ivo heeft zich geëngageerd om van Avia T.C. een vriendelijke tennisclub te maken waar iedereen zich thuis voelt.  Hij houdt zich vooral bezig met de buiteninfrastructuur en zorgt ervoor dat onze terreinen er steeds verzorgd bij liggen. 

0478/265 488 albatros.ivo@telenet.be

 

Ivo Tack 

 

Secretaris

Bij het beheer van een tennisclub komt er heel wat administratie kijken die goed moet opgevolgd worden.  Ivo leidt dit in goede banen en zorgt er tevens voor dat alles qua beveiliging prima op punt staat.  Samen met zus Mieke zorgt hij dat Avia kan rekenen op subsidies van de Stad Antwerpen en Sportantenne Deurne voor de werking en infrastructuur.  De sponsors kunnen ook bij Ivo terecht.  Hij zorgt ervoor dat ze een mooie spandoek krijgen in ruil voor hun financiële bijdrage aan de club.

0494/569 848 ivo.tack@telenet.be

Kim De Kock

 

Verantwoordelijke evenementen

Een bruisende en gezellige club waar geregeld activiteiten georganiseerd worden, heeft een degelijke organisatorische ondersteuning nodig.  Kim zet zich samen met de Feestbeesten in om van elk evenement een geslaagd feestje te maken.  Samen zorgen ze voor de voorbereiding, de helpende handen tijdens de evenementen en de nodige opkuis achteraf.  Een topteam !

0496/217 330 kimdekock@telenet.be

Bernard Van Poelgeest

 

Sportieve leiding

Bij Bernard kan je ten allen tijde terecht om je tennisvaardigheden bij te schaven.  Samen met zijn collega trainers krikt hij je tennisniveau op en leert je de kneepjes van het tennisvak.  Bij de sportieve activiteiten die georganiseerd worden in onze club is Bernard onze trouwe sponsor voor de prijzenpot.

0475/705 912 martinejacobs28@telenet.be

Mieke Tack

anne mie tack

Penningmeester & Communicatie

Mieke waakt erover dat de financiën van onze club gezond blijven.  We moeten er niet rijk van worden, maar ons budget moet wel in evenwicht zijn.  Samen met broer Ivo behandelt ze de subsidies voor de club.  Ze zorgt er ook voor dat jullie op geregelde tijdstippen geïnformeerd worden via mail en Facebook over de plannen die op stapel staan.  Via Guy, onze webmaster, worden de belangrijkste berichten ook op onze website geplaatst.  Tenslotte kan je voor de huur van ons clubhuis in de stille maanden ook bij Mieke terecht.

0494/560 260 mieke.aviatc@gmail.com

Ludo Torfs

Ludo.png 

Groendienst & Communicatie senioren

Ludo zorgt er samen met Leo voor dat we een hele zomer lang kunnen genieten van mooie groene perkjes en hagen die netjes onderhouden worden.  Dit gebeurt onder het toeziend oog van onze Voorzitter.  Ook het onkruid moet er aan geloven, al moeten ze ervoor op de knieën gaan.  Als seniorenvertegenwoordigers zorgen Ludo en Leo ervoor dat deze groep d.m.v. mondelinge communicatie ook steeds tijdig op de hoogte is van de geplande activiteiten.  Facebook en online mail lezen blijft echter aangeraden.

0498/71 20 15

Guy Chauliac

 

Beheer website.

0486/331 565 guy.chauliac@gmail.com

 

 

U bevindt zich hier: Start Onze club Bestuur