Sporza tennis

 1. Brit Evans levert positieve cocaïneplas af: "Ik heb een fout gemaakt"
  Tennisser Dan Evans (ATP-50) is bij een controle buiten competitie betrapt op het gebruik van cocaïne. De 27-jarige Brit wordt door de internationale tennisfederatie geschorst.
 2. Flipkens gaat zwoegend ten onder in achtste finales in Mallorca
  Kirsten Flipkens (WTA-88) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales op het WTA-toernooi van Mallorca. Ze was niet opgewassen tegen Roberta Vinci (WTA-33)
 3. Goffin revalideert (met de glimlach) in het zwembad
  Door een enkelblessure zag David Goffin Roland Garros en Wimbledon in het water vallen. Onze landgenoot werkt naarstig aan zijn comeback.
 4. Blamage voor Murray: lucky loser wipt nummer 1 op Queen's
  Andy Murray (ATP-1) heeft een pijnlijke dag achter de rug op het gras van Queen's. De Brit verloor in de eerste ronde van de Australiër Jordan Thompson (ATP-90).
 5. Azarenka: "Volgend jaar hopelijk "battle of the mums" tegen S.Williams"
  Victoria Azarenka maakt na een jaar afwezigheid haar rentree op het WTA-toernooi in Mallorca. In haar afwezigheid kreeg ze een zoontje. "Niet alles draait om tennis."
 6. Ook op gras is Flipkens te sterk voor Minella
  Kirsten Flipkens (WTA-88) heeft in de eerste ronde van het WTA-toernooi op Mallorco Mandy Minella (WTA-80) geklopt. Ook op Roland Garros klopte onze landgenote de Luxemburgse al eens.
 7. Heerlijke rally: verdediging op gras van Marterer is verbluffend
  Dominic Thiem (ATP-8) heeft de tweede ronde op het ATP-toernooi van Halle bereikt, maar dat verliep niet zonder slag of stoot tegen de Duitser Maximilian Marterer (ATP-122).
 8. Darcis kan het Berdych maar één set lastig maken
  Steve Darcis (ATP-58) is uitgeschakeld in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Queen's. Onze landgenoot verloor in twee sets van Tomas Berdych (ATP-14).
 9. Op gras wil het nog niet lukken voor Elise Mertens
  Elise Mertens heeft ook haar tweede wedstrijd op gras verloren. In Mallorca dwong ze haar tegenstandster wel tot 3 sets.
 10. Kontaveit boekt in Rosmalen haar eerste WTA-succes
  Anett Kontaveit heeft in Rosmalen voor het eerst in haar carrière een WTA-toernooi gewonnen. De Estse versloeg in de finale Natalia Vichljantseva in twee sets.
U bevindt zich hier: Start Internationaal