Sporza tennis

 1. Het favoriete boek van Sabine Appelmans: "Winning ugly"
  De komende weken hoort u Sabine Appelmans als co-commentatrice tijdens Roland Garros. De voormalige tennisster heeft ook een stapel boeken mee in Parijs.
 2. Van Uytvanck: "Nieuwe coach zorgt dat ik me goed voel als persoon"
  Alison Van Uytvanck en Yanina Wickmayer trekken zonder veel druk naar Roland Garros. "Niets moet, alles mag", klinkt het in het koor.
 3. Bemelmans als "lucky loser" opgevist voor hoofdtabel Roland Garros
  Ruben Bemelmans (ATP-111) mag zich dan toch nog opmaken voor de hoofdtabel van Roland Garros. De Belg profiteert van het forfait van een andere speler.
 4. Goffin aan vooravond Roland Garros: "Haal weer mijn beste niveau"
  David Goffin (ATP-9) is de enige Belgische man op de hoofdtabel van Roland Garros. Onze landgenoot is opnieuw in topvorm en kijkt uit naar de start van het toernooi.
 5. 2e wedstrijd op 1 dag is er te veel aan voor Flipkens: geen finale
  Kirsten Flipkens (WTA-69) is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi van Nürnberg. Onze landgenote ging met 6-3 en 6-1 onderuit tegen Riske.
 6. Tennislegende Nastase zorgt weer voor opschudding: 2 arrestaties op 1 dag
  Voormalig nummer een van de wereld Ilie Nastase heeft opnieuw geen al te beste dag achter de rug. De 71-jarige Roemeen werd twee keer aangehouden door de politie.
 7. Bemelmans en Bonaventure sneuvelen met Roland Garros in zicht
  3 Belgen hebben zich via de kwalificaties proberen te plaatsen voor Roland Garros. Bonaventure en Bemelmans schopten het tot in de derde ronde, maar haalden het niet.
 8. Flipkens knikkert titelverdedigster Bertens uit WTA-Nürnberg
  Kirsten Flipkens (WTA-69) heeft een knappe zege geboekt tegen Kiki Bertens (WTA-18) in de kwartfinale in Nürnberg. Onze landgenote knokte 2u35': 5-7, 6-3, 7-6 (7/3).
 9. Kim Clijsters is tijdens Roland Garros analiste voor Eurosport
  Eurosport heeft voor zijn uitzendingen op Roland Garros een grote vis aan de haak geslagen. Kim Clijsters zal voor de sportzender wedstrijden analyseren.
 10. VIDEO: Serena Williams is in Parijs: "Veel plezier, veel haar"
  Roland Garros verwelkomt Serena Williams. De Amerikaanse topspeelster heeft intussen haar tot aan haar heupen, dat ze tijdens trainingen en wedstrijden netjes samenknoopt.
U bevindt zich hier: Start Internationaal