Sporza tennis

 1. Darcis geeft zich pas na 2,5 uur gewonnen tegen ex-nummer 3
  Steve Darcis heeft het voorbeeld van David Goffin en Ruben Bemelmans niet kunnen volgen op de European Open. Hij maakte het David Ferrer wel knap lastig.
 2. Goffin moet zich een set in het zweet werken
  David Goffin heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen op de European Open in Antwerpen. Na een zege tegen het Amerikaanse talent Frances Tiafoe stoot hij door naar de kwartfinales.
 3. Elise Mertens stoomt door naar de halve finales
  Elise Mertens heeft zich onder de laatste vier geschaard in Luxemburg. In de halve finales neemt ze het op tegen olympisch kampioene Puig.
 4. Bemelmans stunt tegen enfant terrible Kyrgios (ATP-20) in Antwerpen
  Ruben Bemelmans heeft de tennisfans in Antwerpen op de banken gekregen met een spraakmakende overwinning tegen Nick Kyrgios in 3 sets.
 5. 2e ronde is het eindstation voor Van Uytvanck in Luxemburg
  Alison Van Uytvanck heeft na twee tiebreaks in het zand gebeten tegen Monica Puig, de regerende olympische kampioene.
 6. Darcis rekent af met Duitser Stebe in Antwerpen
  Steve Darcis heeft de eerste ronde van de European Open in Antwerpen doorworsteld. Na een moeizame start kwam hij toch in zijn ritme. Stebe gaf uiteindelijk op vroeg in de 3e set.
 7. Konta neemt ondanks Wimbledon-succes afscheid van Belgische coach Fissette
  Johanna Konta zet een punt achter haar seizoen. De Britse tennisster maakte in een adem ook bekend dat ze niet meer zal samenwerken met Wim Fissette.
 8. VIDEO: Mertens overwint dip en zit bij laatste 8 in Luxemburg
  Elise Mertens heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het WTA-toernooi van Luxemburg. Onze landgenote rekende in haar tweede ronde af met de Amerikaanse Madison Brengle.
 9. Van Uytvanck zorgt voor 2 op 4 voor België in WTA-Luxemburg
  Alison Van Uytvanck heeft net als Elise Mertens de 1/8e finales in Luxemburg bereikt. Als kwalificatiespeelster klopte onze landgenote (WTA-88) de Kroatische Tomljanovic (WTA-157): 6-2, 6-4.
 10. Watson mept Wickmayer in 1 uur uit WTA-Luxemburg
  Yanina Wickmayer heeft haar eerste ronde in Luxemburg niet overleefd. De Britse Heather Watson (WTA-81) liet de Belgische (WTA-112) geen kans: 6-2, 6-1.
U bevindt zich hier: Start Internationaal