Infrastructuur

Avia TC beschikt momenteel over 3 gravel terreinen, 1 kunst gravel terrein.  2 bijkomende kunstgravel terreinen worden momenteel aangelegd.

De gravel terreinen A en B beschikken over verlichting.  Om onze buren een beetje te vriend te blijven gaan we trachten de verlichting om 22h te doven.

We beschikkken ook over een amateur petanquebaan en een biljart in onze cafetaria.

 

Toekomstplannen

Het bestuur heeft ambitieuze toekomstplannen! Dat zijn we te weten gekomen op de algemene ledenvergadering.  Zo worden momenteel terrein C en D heraangelegd tot kunst gravel velden.  Dit heeft enkele voordelen ten opzichte van de vorige gravel velden: Er kan sneller gespeeld worden nadat het geregend heeft, de terreinen vragen minder onderhoud, altijd een perfect gladde ondergrond en de gravel waait minder gemakkelijk weg.  Momenteel beschikken enkel terreinen A en B over verlichting maar, de plannen zijn echter om tegen het volgend zomerseizoen ook verlichting te voorzien op alle andere velden.   En dan de kantine! We hebben het allemaal goed gehoord op de ledenvergadering, de plannen zijn om een eigen kantine te bouwen voor onze tennisclub.  De inkomsten zullen voor 20% naar de club gaan en voor 80% naar de uitbaters van de kantine.  Hierdoor genereren we een bron van inkomen die kan gebruikt worden voor het onderhoud van de club. Iedereen is trouwens vrij om zich kandidaat te stellen voor deze vacature. 

 

Onderhoudswerken

Omdat er nog heel wat werk aan de winkel is zijn er een aantal onderhoudsdagen georganiseerd.  Op deze dagen zullen heel wat klusjes gedaan worden waarbij iedereen zijn steentje kan bijdragen. De datums van de onderhoudsdagen vind je terug op de kalender.  Wens je je bijdrage te doen op één van deze dagen, kom dan gewoon af of laat het even weten via 

U bevindt zich hier: Start Infrastructuur